OLYMPUS E-PL7 BODY SILVER

Marka : Olympus
Fiyat : ₺1.499,00(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 0
* ₺499,67 'den başlayan taksitlerle

İlk Bakışta Teknik Özellikler:

  • 16 Megapiksel Live MOS Sensör
  • 4/3” Canlı MOS alıcı
  • Üç boyutlu, dikey ya da yatay hareketli, otomatik 3,5 EV adıma kadar IS sistemi
  • Odaklama alanları:81 nokta, 800 noktalar / Büyütülmüş İzleme Modunda manüel seçim
  • ISO Low-25600 arası hassasiyet
  • 1-4000 – 60sn (Enstantane Hızı)
  • 8 kare/sn ardışık çekim, 20 kare RAW
  • Full HD 1920 x 1080 (16:9) 30p, 24Mbps (MOV) Video Kayıt
  • Türkçe Menü, HDMI Çıkış, SD Kart Yuvası (UHS-I Uyumlu)
  • Li-Ion Batarya

Kutu İçeriği:

Kamera gövdesi (Gümüş)

Flaş FL-LM1

BLS‑50

BCS-5 Pil Şarj Cihazı

Micro Four Thirds gövde kapağı (BC-2)

Omuz Askısı

CB-USB6 USB Kablo

Olympus İzleyici Yazılımı

İşlem Talimatları

Garanti Kartı

 

Benim yeni stil hazinem

Paris veya Milan da alışverişi tutar göz kamaştrıcıdır ve buna bayılırım. Özellikle bir sınıf giyeceklere, altın ve dikkat çekici aksesuarları çok seviyorum, çünkü onlar benim dişi tarafımı gösteriyor. PEN E-PL7’yi de alırken tam aklında olan buydu. Benim chic stilime çok uyuyor. Kameranın ince silüeti, beyaz parlak gövdesi ve sıradışı tutacağı seçkin görüntümü tammalıyor. Onu üzerime taktığım zaman ilgi merkezi oluyor.

Mükemmel yüksek-sınıf görünüş

Dışarı çıktığımda, mükemmel gözükmeliyim – kendime has şık bir tarzda. PEN E-PL7 deri görüünüş dış ile sarmalanmış birinci sınıf metalden üretilmiş. Şirin aksesuarlarım ile birlikte, kamera benim çantama ince boyutuna rahatça sığıyor. Her detay – ilgi çekici grip, düğmelerin yeri – her zaman şık görünmem için yaratılmış.

Alışveriş yaparken veya kafede otururken kimle karşılaşacağını asla bilemezsin. O yüzden her zaman PEN E-PL7 ile hazır olduğumdan emin olurum. Mükemmel özçekimler yapabilirim ve kullanması çok kolay – LCD ekranı aşağı doğru döner ve ellerim ve kollarım fotoğrafı önlemez. Diğer özellikler fotoğraflarımın güzel ve temiz çıkmasını sağlar.

 

 

Fotoğraflarımla hava atmak

PEN E-PL7 ile en iyi pozumu çektiğimde, arkadaşlarımla ve takipçilerimle paylaşmak için Wi-Fi üzerinden blog siteme yüklemeye hazırdır. Garip kablolara gerek yoktu – fotoğrafları telefonuma aktardım ve paylaştım. İşte bu kadar!

Yaratıcılığım sadece moda ile sınırlı değil. PEN E-PL7’nin 14 sanat filtresi ve 9 sanat efekti ile kendimi ifade etmemi sağlaması da çok güzel. Özellikle yeni Klasik” ve “Kısmek Renkli” efektlerini çok seviyorum. Fotoğraflarıma özel bir dokunuş katıyor.

 

 

Geniş Lens Seçeneği

Olympus E-PL7, Micro Four Thirds standardına sahip bütün lensler uyumludur. Olympus dışından diğer üreticilerde lensler üretmektedir. Olympus lens gamında 24mm ile 600mmm arasında lens seçeneklerine ulaşabilirsiniz.